Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730974364

Amistoso 730974364 Información oficial sobre el partido 730974364 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

cucabunga Alineación oficial del equipo 'cucabunga' en el partido 2 - 4 Team Adobo Alineación oficial del equipo 'Team Adobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
cucabunga Alineación oficial del equipo 'cucabunga' en el partido 4 - 5 Team Adobo Alineación oficial del equipo 'Team Adobo' en el partido
Tiene mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,6 % 39,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cucabunga

Goles Goles

  • 104 Minuto 11 (Gol de penalti): El públic de cucabunga va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 11, va xiular un penal pels locals. Nadav Musai no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Joanis Beheti va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 36 (Ocasión de falta): cucabunga va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 36, però el xut va anar a parar al pal.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Javier Lacave va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): cucabunga va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 85 que César Medina no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Javier Lacave de cucabunga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Team Adobo

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Ernesto Cachola va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 2. 0 - 1 per a Adobo.
  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, el Adobo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Guifré Llorens, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ernesto Cachola va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alberto Echauri, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Siscu Babitsch va augmentar l'avantatge de Adobo a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Dylan Craanen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Adobo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Guifré Llorens després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Norbert Kellér va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Víctor Federigui de Adobo no va ser gol per ben poc.