Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730973641

Amistoso (Int., RC) 730973641 Información oficial sobre el partido 730973641 en Hattrick

11.04.2024 03:00:00

Man Jit Jug Jit Alineación oficial del equipo 'Man Jit Jug Jit' en el partido 6 - 5 Porrua City Alineación oficial del equipo 'Porrua City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Man Jit Jug Jit Alineación oficial del equipo 'Man Jit Jug Jit' en el partido 4 - 2 Porrua City Alineación oficial del equipo 'Porrua City' en el partido
Tiene suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,5 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Man Jit Jug Jit

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Paolo Pipoca, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): ManJit va aconseguir el 2 - 0 quan Dávid Urbányi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 49 minuts de joc, Mauro Martínez Conde, corrent com un esperitat, superà primer Matouš Jurák per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): ManJit va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mauro Martínez Conde va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Al minut 98 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a ManJit va ser Filippo Sonnino.
  • 122 Minuto 109 (Gol por la izquierda): ManJit prenia la batuta de l'encontre al minut 109, quan en Giron Ivgi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 6 - 5 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Filippo Sonnino, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Porrua City

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 66 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Julio Dato.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats de Porrua van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Miķelis Cērpiņš va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Un mica després, Enrique Villaruel de Porrua va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Manuel Gorosabel, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 82.
  • 163 Minuto 104 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 5 al minut 104 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Víctor Trevilla marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Manuel Gorosabel quasi aconsegueix empatar per Porrua al minut 14, però Diego Travaglini va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Víctor Trevilla va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Diego Travaglini.
  • 262 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Al minut 100 Matouš Jurák va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Diego Travaglini va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Mihai Dogariu de Porrua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miķelis Cērpiņš de Porrua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Dato.