Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730973011

Amistoso (Int., RC) 730973011 Información oficial sobre el partido 730973011 en Hattrick

11.04.2024 03:00:00

C.A.Batka Alineación oficial del equipo 'C.A.Batka' en el partido 3 - 1 Hirvenmäen Potcupojat Alineación oficial del equipo 'Hirvenmäen Potcupojat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
C.A.Batka Alineación oficial del equipo 'C.A.Batka' en el partido 6 - 2 Hirvenmäen Potcupojat Alineación oficial del equipo 'Hirvenmäen Potcupojat' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A.Batka

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Radosław Iwanejko va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 33.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador Adrian Mardaru de C.A.Batka, després de 60 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Norberto Osvaldo Canteli va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Radosław Iwanejko, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Radosław Iwanejko de C.A.Batka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hirvenmäen Potcupojat

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Hirvenmäen es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Samuel Pace es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Valentino Hatt va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Anund Rosenberg sol davant la porteria al minut 71, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cesare Galvan va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Gabriel Cioată, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Hirvenmäen creava perill des de la dreta al minut 90, però en Víctor José Luis Cozzi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Osvaldo Dondi desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentino Hatt de Hirvenmäen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.