Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730972983

Amistoso 730972983 Información oficial sobre el partido 730972983 en Hattrick

10.04.2024 17:50:00

KroNiuch United Alineación oficial del equipo 'KroNiuch United' en el partido 5 - 3 KS Tęcza Skrzynki Alineación oficial del equipo 'KS Tęcza Skrzynki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KroNiuch United Alineación oficial del equipo 'KroNiuch United' en el partido 3 - 2 KS Tęcza Skrzynki Alineación oficial del equipo 'KS Tęcza Skrzynki' en el partido
Tiene suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,3 % 20,6 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KroNiuch United

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Konstanty Jakóbczyk llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hafez Zartoshti es va introduir dins la defensa central al minut 7, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 19 minuts, el tirador de faltes del KroNiuch va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Waldemar Greger, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Mika Merivirta va donar a KroNiuch un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mika Merivirta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a KroNiuch.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El KroNiuch ho intentava per la dreta per mitjà de Waldemar Greger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Pierre Ringoot de KroNiuch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KS Tęcza Skrzynki

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Tęcza seguien lluitant fins al final. Al minut 39, fruit d'aquests esforços, Kamil Bieńkowski va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tęcza van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 69 quan Kamil Bieńkowski sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 85, quan Przemysław Grochowski va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.