Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730972200

Amistoso (Int.) 730972200 Información oficial sobre el partido 730972200 en Hattrick

10.04.2024 22:50:00

AC Audax Italiano Alineación oficial del equipo 'AC Audax Italiano' en el partido 0 - 6 FC Real München Alineación oficial del equipo 'FC Real München' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Audax Italiano Alineación oficial del equipo 'AC Audax Italiano' en el partido 0 - 3 FC Real München Alineación oficial del equipo 'FC Real München' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Audax Italiano

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Manuel Salamo, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a München, però Bernard Pańczak no va poder encertar el xut.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Italiano sortien al contraatac. La falta llançada per Estevan Barrera va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Italiano va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martín Iracheta, però el porter rival va fer una gran aturada.

FC Real München

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 22 minuts quan Tomasz Recki va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Bernard Pańczak, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Frank Skare va augmentar l'avantatge de München a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bernard Pańczak, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a München augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Frank Skare es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 63, München va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mariano Scardilli.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Eladio Iglesias va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Tomasz Recki va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jonatán Yañez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de München la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): München va ser a punt de marcar al minut 57, quan el seu jugador Bernard Pańczak va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Herman Wentjärvi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.