Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730971875

Amistoso 730971875 Información oficial sobre el partido 730971875 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Suria United Alineación oficial del equipo 'Suria United' en el partido 1 - 1 RCD Win Alineación oficial del equipo 'RCD Win' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Suria United Alineación oficial del equipo 'Suria United' en el partido 1 - 1 RCD Win Alineación oficial del equipo 'RCD Win' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,5 % 53,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suria United

Goles Goles

  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 51 minuts de joc, Enrico Dazzi, corrent com un esperitat, superà primer Ionuţ Şuler per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Oded Tishby va entorpir al marcador d'en Ignacio Gorritepe per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de United van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Khalid Wadi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

RCD Win

Goles Goles

  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Théau Pieteraerents, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Hacı İlyas Giz va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de RCD, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ionuţ Şuler va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Théau Pieteraerents quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianni Scrascia de RCD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luke Teissier de RCD va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.