Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730971684

Amistoso (Int.) 730971684 Información oficial sobre el partido 730971684 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

FC Franschhoek Alineación oficial del equipo 'FC Franschhoek' en el partido 0 - 4 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Franschhoek Alineación oficial del equipo 'FC Franschhoek' en el partido 1 - 4 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Franschhoek

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Franschhoek sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Ruiz de Castilla, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

los secretos

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): secretos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Vinko Opalić va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a secretos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Xavi Remolà es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, secretos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alberto Cantón-Salazar.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Pio Zangrandi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 4 per a secretos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del secretos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Víctor Ruiz Vadillo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Juan Víctor Ruiz Vadillo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marawan Vanconingsloo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pio Zangrandi després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marawan Vanconingsloo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alexander Bazarnov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alexander Bazarnov es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Víctor Ruiz Vadillo de secretos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.