Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730971206

Amistoso (Int.) 730971206 Información oficial sobre el partido 730971206 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido 1 - 4 Bangkok FC1 Alineación oficial del equipo 'Bangkok FC1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido 1 - 4 Bangkok FC1 Alineación oficial del equipo 'Bangkok FC1' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reygol F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Marcel Monrabal, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Reygol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Reygol va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Lauro Piñoy va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Reygol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Agnius Sabastonis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Bangkok FC1

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Bangkok va ser finalitzada des de l'esquerra per Narongwit Sudsaneha al minut 42. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Suphot Phakdidumrongrit sempre és una garantia. Al minut 43, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Boonchai Uthaisang marcar el 0 - 2 per al Bangkok.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pracha Kerdthet de Bangkok l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 43 de partit.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Narongwit Sudsaneha de Bangkok va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bangkok va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Maxmilián Mirga, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bangkok va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maxmilián Mirga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Boonchai Uthaisang va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Suphot Phakdidumrongrit va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damrong Wongsuwan de Bangkok va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thanawat Krajangwattana de Bangkok la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.