Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730971020

Amistoso 730971020 Información oficial sobre el partido 730971020 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Los Gallitos Alineación oficial del equipo 'Los Gallitos' en el partido 3 - 2 Xetos Club Alineación oficial del equipo 'Xetos Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Gallitos Alineación oficial del equipo 'Los Gallitos' en el partido 3 - 0 Xetos Club Alineación oficial del equipo 'Xetos Club' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Gallitos

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Gallitos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Francesco Sestini, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Després de 67 minuts de partit, Lilian Muratet igualava per Gallitos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Stefano Valladares de Gallitos aconseguir un gol al minut 78 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Gallitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Géza Komlósi en un 1 contra 1 amb el porter David Udobro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el Gallitos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Lilian Muratet no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Gallitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stefano Valladares ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Gallitos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Bartłomiej Gęsicki la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Matthias Erhardt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Xetos Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Xetos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Oxel Díez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): En Amaro Cavaleiro va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 49. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.