Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970752

Amistoso 730970752 Información oficial sobre el partido 730970752 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

BY Panthers Alineación oficial del equipo 'BY Panthers' en el partido 4 - 0 Wanneskaa FC Alineación oficial del equipo 'Wanneskaa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BY Panthers Alineación oficial del equipo 'BY Panthers' en el partido 1 - 1 Wanneskaa FC Alineación oficial del equipo 'Wanneskaa FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BY Panthers

Goles Goles

  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Panthers. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Othmane Touijer va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Othmane Touijer va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Panthers.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Mauritz Van de Gucht va augmentar l'avantatge de Panthers a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Panthers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hans-Philipp Lichtenegger des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Panthers va estar a punt de marcar quan Yves-Marie Vinson va fer una passada impressionant a Mauritz Van de Gucht, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Panthers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 50, però el xut de Jasper De Coen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Yves-Marie Vinson va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Koenraad Van Huffelen aquest no va estar a l'altura.

Wanneskaa FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ike Goegebuer de Wanneskaa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Abdulrahman Itani de Wanneskaa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Abdulrahman Itani va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ştefan Borozan de Wanneskaa es va guanyar la targeta groga merescudament.