Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970382

Amistoso (Int.) 730970382 Información oficial sobre el partido 730970382 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

Sokół Jarosław Alineación oficial del equipo 'Sokół Jarosław' en el partido 0 - 2 Ganchitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganchitos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sokół Jarosław Alineación oficial del equipo 'Sokół Jarosław' en el partido 0 - 4 Ganchitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganchitos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sokół Jarosław

Goles Goles

  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Vitorino Frazão després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Ganchitos Stefan Balchev, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vitorino Frazão de Jarosław va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ganchitos F.C.

Goles Goles

  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Rubèn Gibert va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 2 per a Ganchitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Ganchitos van sortir al contraatac al minut 27, però Ignacio Romero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Stefan Balchev va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Rubèn Gibert, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ganchitos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ignacio Romero es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.