Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970298

Amistoso (Int., RC) 730970298 Información oficial sobre el partido 730970298 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Sabelo FC Alineación oficial del equipo 'Sabelo FC' en el partido 3 - 1 Bergfelde Tornados Alineación oficial del equipo 'Bergfelde Tornados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sabelo FC Alineación oficial del equipo 'Sabelo FC' en el partido 3 - 0 Bergfelde Tornados Alineación oficial del equipo 'Bergfelde Tornados' en el partido
Tiene un resultado normal 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabelo FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bergfelde. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joseph Notuce la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sabelo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 20.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Sabelo va ser Jindřich Klásek.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Maor Ilatov de Sabelo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Konz Brömel va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 37 de joc.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Antti Tiilikainen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Bergfelde Tornados

Goles Goles

  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): El Bergfelde era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Klemens Rudy va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bergfelde van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hauke Rüchel-Kleist va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Bergfelde van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Hauke Rüchel-Kleist va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Hauke Rüchel-Kleist va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uwe Hambeck de Bergfelde es va guanyar la targeta groga merescudament.