Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970223

Amistoso (Int., RC) 730970223 Información oficial sobre el partido 730970223 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Patillas_FC Alineación oficial del equipo 'Patillas_FC' en el partido 3 - 1 Fc Diss United Alineación oficial del equipo 'Fc Diss United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patillas_FC Alineación oficial del equipo 'Patillas_FC' en el partido 2 - 0 Fc Diss United Alineación oficial del equipo 'Fc Diss United' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patillas_FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Patillas_FC s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Barnabás Csurka per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 35, indicava inequívocament que en Grzesiek Czyżak va saber trobar la xarxa rival. Patillas_FC desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Patillas_FC va aconseguir el 3 - 1 quan Maximilian Borck va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dominique Court va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Grzesiek Czyżak gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Cosimo Canzio gairebé va marcar per a Patillas_FC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Stefano Lomberti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Fc Diss United

Goles Goles

  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Andrei-Vlad Borţeanu rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Nik Schaafsma, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Erik-Jan van Dongen que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Norbert István va quedar-se sol davant el porter Milan Sučević, però aquest va poder aturar el xut.