Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970164

Amistoso 730970164 Información oficial sobre el partido 730970164 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Fortaleza Real Alineación oficial del equipo 'Fortaleza Real' en el partido 0 - 3 ATV F.C. Alineación oficial del equipo 'ATV F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fortaleza Real Alineación oficial del equipo 'Fortaleza Real' en el partido 1 - 2 ATV F.C. Alineación oficial del equipo 'ATV F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,9 % 59,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortaleza Real

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mohamad Habal va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Viera Isaak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Fortaleza enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

ATV F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Lucio Bisio va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 82 de joc. Isaac Ternero es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Hilario Fisteus va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Ismael Desvivers va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de F.C., Ulf Paulsson, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paco Pardo García ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Isaac Ternero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raúl Márquez Montes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lucio Bisio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en José María Baliña que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Gustavo Cermeño va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C. van sortir al contraatac al minut 89, però Gustavo Cermeño va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ismael Desvivers de F.C. es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.