Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730969371

Amistoso (Int.) 730969371 Información oficial sobre el partido 730969371 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 2 - 7 IVECO TEAM Alineación oficial del equipo 'IVECO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 0 - 3 IVECO TEAM Alineación oficial del equipo 'IVECO TEAM' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Barrilla

Goles Goles

  • 105 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 21, Pol Jover va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Israel Ramentol que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Francisco de Paula Varas arribés a peus de 谢 (Xie) 淮裕 (Huaiyu), que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Barrilla el 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 谢 (Xie) 淮裕 (Huaiyu) de Barrilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

IVECO TEAM

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Leonid Krikun va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, IVECO es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Abdelhadi Derdour es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Mickaël Charmasson de IVECO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Mickaël Charmasson va augmentar l'avantatge de IVECO a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Leonid Krikun va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 5.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a IVECO augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Leonid Krikun es rifés el porter i marqués el 2 - 6.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roland Bourrelly va augmentar l'avantatge de IVECO a 2 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abdelhadi Derdour després de 54 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pol Jover va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stephen Barthomeuf va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leonid Krikun es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.