Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730969282

Amistoso 730969282 Información oficial sobre el partido 730969282 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 4 - 4 Tabernas cf Alineación oficial del equipo 'Tabernas cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 2 - 2 Tabernas cf Alineación oficial del equipo 'Tabernas cf' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,6 % 43,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cest la vie

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Joan Prat va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cest, Daniel Deuceln, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Daniel Deuceln va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Eduardo Briansó la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 els aficionats van embogir quan en Javier Elorriaga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de cest.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Venancio Tejeiro va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 82 de joc. Joan Gelats es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): cest va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Deuceln va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Graham Shepley.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): cest va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joan Gelats en un 1 contra 1 amb el porter Graham Shepley, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Asier Aretio va ser clau en la jugada d'atac de cest al minut 47, quan ell mateix va fer una passada brutal a Samir Stitou, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín Chodes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Gelats de cest va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tabernas cf

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan Kepa Albitzu va posar els visitants Tabernas per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cristian Piera va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Ander Juango va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Tabernas, al minut 79. El marcador va canviar a 3 - 3.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 85 minuts Javier del Amo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tabernas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Santiago Bellucci va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 68, en un 1 contra 1 amb el porter, però Miguel Fernández Folguera va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ander Juango des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ander Juango de Tabernas es va guanyar la targeta groga merescudament.