Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730969220

Amistoso (Int.) 730969220 Información oficial sobre el partido 730969220 en Hattrick

10.04.2024 10:00:00

Bobina FC Alineación oficial del equipo 'Bobina FC' en el partido 1 - 5 Tank Platoon United Alineación oficial del equipo 'Tank Platoon United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bobina FC Alineación oficial del equipo 'Bobina FC' en el partido 0 - 3 Tank Platoon United Alineación oficial del equipo 'Tank Platoon United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bobina FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Christian Querinjean de Bobina es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 4 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nikolay Kurlykin va fer una magnífica centrada, però la rematada de Afonso Soares va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 200 Minuto 53 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 53 amb una falta ben llançada per en Ştefan-Andrei Sârbu, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Bobina sortien al contraatac. La falta llançada per Ştefan-Andrei Sârbu va sortir força alta sense massa perill.

Tank Platoon United

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paul Griesel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Cedrik Gryspeerdt va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Notis Gkazonoulis, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 190 Minuto 21 (Gol de falta): En Paul Griesel va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-4.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, N'Golo Djayou va augmentar l'avantatge de Platoon a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aleksi Leistén. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cedrik Gryspeerdt després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Răzvan Anastasiu va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Răzvan Anastasiu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de N'Golo Djayou, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Notis Gkazonoulis va anar a parar a la creueta.