Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730967731

Amistoso (Int.) 730967731 Información oficial sobre el partido 730967731 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Proxibecas Alineación oficial del equipo 'Proxibecas' en el partido 5 - 2 Troyski's clubke Alineación oficial del equipo 'Troyski's clubke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Proxibecas Alineación oficial del equipo 'Proxibecas' en el partido 8 - 1 Troyski's clubke Alineación oficial del equipo 'Troyski's clubke' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Proxibecas

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Proxibecas s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Lluís Cerqueda per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 41, Félix Ruiz-Jarabo de Proxibecas empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Iván Citjo de Proxibecas aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Proxibecas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lluís Cerqueda va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Proxibecas a 5 - 2. Iván Citjo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Francisco Ángel Piedrafita va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Chiel Druart. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Félix Ruiz-Jarabo de Proxibecas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mouslim Yakhlef.

Troyski's clubke

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Fathi Damien que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Abdeladle Honayni no va poder aturar Ugo Maria Lofano de Troyskis, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 40 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Vicente Flórez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Carlos Zoydo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Dalisław Panusz va encarar al porter al 73, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chiel Druart de Troyskis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.