Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730967139

Amistoso 730967139 Información oficial sobre el partido 730967139 en Hattrick

10.04.2024 21:50:00

unstopble eagles fc Alineación oficial del equipo 'unstopble eagles fc' en el partido 4 - 2 Ratos Cegos Alineación oficial del equipo 'Ratos Cegos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
unstopble eagles fc Alineación oficial del equipo 'unstopble eagles fc' en el partido 6 - 2 Ratos Cegos Alineación oficial del equipo 'Ratos Cegos' en el partido
Tiene mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

unstopble eagles fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 30 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Everthon Bergamini, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el unstopble a l'empat.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Andrzej Ciucias de unstopble va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): unstopble, atacant per l'esquerra al minut 78, va aprofitar el magnífic llançament de Seungjoo Lee per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): unstopble va augmentar la diferència quan Gilberto Basto Gonçalves no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): unstopble va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Seungjoo Lee va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marius Orşa va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a unstopble per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauro Sanz del Prado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrzej Ciucias de unstopble es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilberto Basto Gonçalves.

Ratos Cegos

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 3 minuts, Jorge Walter Ozores Rey va superar per velocitat Gotthard Wahlhult per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Marcel Vichard va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 11, i va fer pujar el 0 - 2 per a Ratos.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Jorge Walter Ozores Rey va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 26, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marlon Gravenkamp ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Marlon Gravenkamp va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ştefan Speriatu va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florindo Luz de Ratos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.