Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730966936

Amistoso (Int.) 730966936 Información oficial sobre el partido 730966936 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 3 - 3 KS Pierniczki Alpejskie Alineación oficial del equipo 'KS Pierniczki Alpejskie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 5 - 1 KS Pierniczki Alpejskie Alineación oficial del equipo 'KS Pierniczki Alpejskie' en el partido
Tiene mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kigos Bercianos CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, Pablo Bordera va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Nikolaj Harbo va donar a Bercianos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Bercianos, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Daniel Cotapos per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Daniel Cotapos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bercianos.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Cotapos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Daniel Cotapos va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nuno Ribeiro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Bercianos va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Fabián Bagües va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Bercianos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Alberto Pérez Romero va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Clovis Pajetat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 225 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Víctor Eguino va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

KS Pierniczki Alpejskie

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Pierniczki Klaudiusz Gawroński va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Brunon Korkosz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pierniczki, al minut 32. El marcador va canviar a 2 - 2.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Prosimir Ginko va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Cotapos va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 20 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Łukasz Malik de Pierniczki es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.