Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730966301

Amistoso (Int., RC) 730966301 Información oficial sobre el partido 730966301 en Hattrick

10.04.2024 23:15:00

Racing Bastards Alineación oficial del equipo 'Racing Bastards' en el partido 2 - 1 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Bastards Alineación oficial del equipo 'Racing Bastards' en el partido 3 - 0 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Bastards

Goles Goles

  • 110 Minuto 72 (Gol de falta): Una falta al minut 72 va proporcionar un lliure directe al Bastards. Wincenty Bialic va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Bastards va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Wincenty Bialic va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Wincenty Bialic va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Javier Diezma Dillanes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Theodor Thunell va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 52, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Robert Świeboda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rothana Khoeun.

AINARO FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): AINARO agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Abel Cueto amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AINARO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Benno Dumermuth, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Arnedo de AINARO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Zarzosa de AINARO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.