Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730966284

Amistoso (Int., RC) 730966284 Información oficial sobre el partido 730966284 en Hattrick

10.04.2024 13:45:00

Rozā Klucis Alineación oficial del equipo 'Rozā Klucis' en el partido 5 - 4 LOKOMOTIV MOSKVA 06 Alineación oficial del equipo 'LOKOMOTIV MOSKVA 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rozā Klucis Alineación oficial del equipo 'Rozā Klucis' en el partido 2 - 1 LOKOMOTIV MOSKVA 06 Alineación oficial del equipo 'LOKOMOTIV MOSKVA 06' en el partido
Tiene bastante suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rozā Klucis

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Klucis una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jonatan Kiliański, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Klucis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mohamed Mohamed Sambi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Ralf Jechne va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Klucis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 105, quan Amaziah Nambozo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lindons Skromāns de Klucis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 113, Amaziah Nambozo de Klucis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Klucis, Lindons Skromāns, col·locà la pilota just a les mans d'en Duccio Zanon. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Klucis, Bayram Sözal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jonatan Kiliański xutant per a Klucis va fer anar la pilota just on la volia, però Duccio Zanon, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Ihnat Kupala de Klucis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Duccio Zanon en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Tobiasz Sukiennik anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Klucis.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Amaziah Nambozo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Klucis.

LOKOMOTIV MOSKVA 06

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Alain Gramond donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Emanuel Brock. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 239 Minuto 111 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Alain Gramond va servir per deixar enrere el gegant Elmo Kykyri al minut 111, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Duccio Zanon de LOKOMOTIV va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Alberto Orozco va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de LOKOMOTIV Emanuel Brock no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bayram Sözal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Jack Danmark anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a LOKOMOTIV.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LOKOMOTIV Mohammad Bagher Eskafi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LOKOMOTIV Nicolás Lepra va intentar enganyar Bayram Sözal amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.