Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730965666

Amistoso (Int.) 730965666 Información oficial sobre el partido 730965666 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 3 - 0 FC Lendersdorf 06 Alineación oficial del equipo 'FC Lendersdorf 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 2 - 1 FC Lendersdorf 06 Alineación oficial del equipo 'FC Lendersdorf 06' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Palomas

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Palomas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rudi Štampar va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Palomas a 2 - 0. Tommaso Rapallini va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Palomas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rudi Štampar va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Moritz Freiherr von Hammerstein-Loxten al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan James Galea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Tilik Bekter una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Moritz Freiherr von Hammerstein-Loxten va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Tilik Bekter, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC Lendersdorf 06

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Lendersdorf sortien al contraatac. La falta llançada per Józef Łabędzki va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Lendersdorf van sortir al contraatac al minut 38, però Józef Łabędzki va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paul Lobenstein de Lendersdorf es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paul Lobenstein va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Lendersdorf va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.