Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730965523

Amistoso 730965523 Información oficial sobre el partido 730965523 en Hattrick

11.04.2024 02:15:00

Sangre Celeste C.F. Alineación oficial del equipo 'Sangre Celeste C.F.' en el partido 1 - 1 Los Toros Negros CM Alineación oficial del equipo 'Los Toros Negros CM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sangre Celeste C.F. Alineación oficial del equipo 'Sangre Celeste C.F.' en el partido 2 - 0 Los Toros Negros CM Alineación oficial del equipo 'Los Toros Negros CM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sangre Celeste C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Eustasio Escriva va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En 宏信 (Hironobu) 飯坂 (Iizaka) va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 16, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Cerveceros va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Adrián 'El Pelusita' Chiarella va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Fuat Sökmen va poder marcar per a Cerveceros en un servei de cantonada picat per en Eustasio Escriva quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fuat Sökmen de Cerveceros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salih Sözüsöz de Cerveceros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Toros Negros CM

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Neptalí Sandoval va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Cirilo Riederer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Negros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Aristarco Honores de Negros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.