Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730965148

Amistoso 730965148 Información oficial sobre el partido 730965148 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

F. C. A Cale Alineación oficial del equipo 'F. C. A Cale' en el partido 2 - 6 Real gava Alineación oficial del equipo 'Real gava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F. C. A Cale Alineación oficial del equipo 'F. C. A Cale' en el partido 0 - 7 Real gava Alineación oficial del equipo 'Real gava' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. A Cale

Goles Goles

  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): Al 25 minuts, El Cale va fer el 1-2. En Gregor Boellinger va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): El públic de Cale va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 89, va xiular un penal pels locals. Georgi Manolov no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 6.

Real gava

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Real es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Amadeu Pereira es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Real van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Huenchuleo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Lambert Travers va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Real va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Suso Congostro.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Suso Congostro va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 5.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amadeu Pereira va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Onur Koyak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Szabolcs Balogh, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lambert Travers després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Szabolcs Balogh va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Onur Koyak va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Huenchuleo de Real es va guanyar la targeta groga merescudament.