Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730965112

Amistoso (Int., RC) 730965112 Información oficial sobre el partido 730965112 en Hattrick

10.04.2024 11:30:00

FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido 7 - 0 Kwiat Jabłoni Alineación oficial del equipo 'Kwiat Jabłoni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido 5 - 0 Kwiat Jabłoni Alineación oficial del equipo 'Kwiat Jabłoni' en el partido
Tiene suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC PaFF

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Myles Glasford de Wolves, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Myles Glasford de Wolves va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joe Duncan va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Wolves va aconseguir el 4 - 0 quan Myles Glasford va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Wolves va augmentar la diferència quan Rick Gold no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Wolves va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Myles Glasford des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Wolves va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Myles Glasford, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bolesław Swacha al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javier Balarezo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Myles Glasford una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Bolesław Swacha va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jóannes Restorff de Wolves la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kwiat Jabłoni

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Piotr Gralak va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 26. En Edmund Moder va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Dariusz Plura va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Jabłoni van sortir al contraatac al minut 57, però Sascha Alexander Petroff va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcin Plata de Jabłoni es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.