Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730965090

Amistoso (Int.) 730965090 Información oficial sobre el partido 730965090 en Hattrick

10.04.2024 15:45:00

Anarchy players Alineación oficial del equipo 'Anarchy players' en el partido 3 - 6 Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Anarchy players Alineación oficial del equipo 'Anarchy players' en el partido 0 - 4 Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anarchy players

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Austin Chase va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Anarch, Grimbert Buschke, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): El porter de Anarch va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Steven Gay va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 4!
  • 100 Minuto 62 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Steven Gay. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 62 de joc, que suposava el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sepehr Hamrah va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Austin Chase, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Atlético Orense F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, el AT.OU va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Luis Alberto Peñaranda, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 19, AT.OU va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sten-Olof Smedman.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vlad Olteanu, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de AT.OU. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Francisco Goacona xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Al minut 91, un xut de Manuel Oxenstierna des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 92 (Gol por el centro): Al minut 92, Turieno Negrín va augmentar l'avantatge de AT.OU a 3 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): AT.OU quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Turieno Negrín va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sten-Olof Smedman després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Igor Sroczyk va poder desviar-lo a córner.
  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Turieno Negrín gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Lauria.