Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730964696

Amistoso (Int.) 730964696 Información oficial sobre el partido 730964696 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

DTHSQ Alineación oficial del equipo 'DTHSQ' en el partido 1 - 5 Fussball Kollektiv Basel Alineación oficial del equipo 'Fussball Kollektiv Basel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DTHSQ Alineación oficial del equipo 'DTHSQ' en el partido 1 - 4 Fussball Kollektiv Basel Alineación oficial del equipo 'Fussball Kollektiv Basel' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DTHSQ

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els seguidors del DTHSQ van tornar a saltar d'alegria al minut 37. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Pedro Macaya que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): DTHSQ va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ole Krogoll va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Michael Eisenberger i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a DTHSQ, però el xut de Pedro Macaya va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Ezkati Gogortzena de DTHSQ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fussball Kollektiv Basel

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Leandro Niffenegger que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kollektiv.
  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, Tomas Grahm va pentinar un córner cap al segon pal que Wilhelm Drielsma va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paulo Urft de Kollektiv l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 31 de partit.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Paulo Urft va augmentar l'avantatge de Kollektiv a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Leandro Niffenegger, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Leandro Niffenegger va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Tomas Grahm de Kollektiv va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Tomas Grahm de Kollektiv va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Pierre Koerner al minut 41 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Paulo Urft va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 55, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.