Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730964563

Amistoso 730964563 Información oficial sobre el partido 730964563 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

PITARQUE Alineación oficial del equipo 'PITARQUE' en el partido 1 - 3 Vikingos Astures Alineación oficial del equipo 'Vikingos Astures' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PITARQUE Alineación oficial del equipo 'PITARQUE' en el partido 2 - 1 Vikingos Astures Alineación oficial del equipo 'Vikingos Astures' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PITARQUE

Goles Goles

  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de PITARQUE al minut 77. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Salva Aparicio Pérez va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en David Uixera va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Antonio Miranda Galeano rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Salva Aparicio Pérez per la seva rapidesa. Al minut 38 va intentar marxar per velocitat d'en Andrianirina Andriamisaina, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Vikingos Astures

Goles Goles

  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Vikingos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Enrique Leyva Prado va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Maurizio Nave va aprofitar un error defensiu al minut 15, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Vikingos.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vikingos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, David Lladó va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després de 23 minuts, Béla Csernitzki va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rubén Ramírez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Rubén Ramírez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fernando Cobanillas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maurizio Nave.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maurizio Nave es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.