Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730964386

Amistoso 730964386 Información oficial sobre el partido 730964386 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Cartujo C.D. Alineación oficial del equipo 'Cartujo C.D.' en el partido 3 - 1 caduferos Alineación oficial del equipo 'caduferos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Cartujo C.D. Alineación oficial del equipo 'Cartujo C.D.' en el partido 2 - 6 caduferos Alineación oficial del equipo 'caduferos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartujo C.D.

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Corria el minut 16, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Cartujo s'avançava en el marcador després que en Nikos Mpiririkos xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Xavier Albert va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cartujo, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Cartujo va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nikos Mpiririkos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Bogdan Ilić gairebé va marcar per a Cartujo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikos Mpiririkos.

caduferos

Goles Goles

  • 154 Minuto 90 (Gol de penalti): El jugador de caduferos Ricardo Claudio Fabi De la Rúa va anotar des dels 11 metres al minut 90, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Krzesisław Bińczyk quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Reinaldo Polanía va entorpir al marcador d'en Mothudi Dipeba per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): caduferos va estar a punt d'empatar al 23 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 胡 (Wu) 家勇 (Jiayong) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El caduferos creava perill des de la dreta al minut 25, però en Jorge Carmuega, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paul Ndjadi desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 胡 (Wu) 家勇 (Jiayong) va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jorge Carmuega va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): caduferos van seguir progressant per la banda dreta. Paul Ndjadi va tenir la seva oportunitat al minut 51, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Jorge Carmuega va fer una estirada espectacular al minut 53, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ricardo Claudio Fabi De la Rúa.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Reggie Brooks quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Jorge Carmuega va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Laith Eghdami de caduferos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.