Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730964158

Amistoso (Int., RC) 730964158 Información oficial sobre el partido 730964158 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Vionho Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Vionho Futebol Clube' en el partido 4 - 1 Eagles Czempiń Alineación oficial del equipo 'Eagles Czempiń' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Vionho Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Vionho Futebol Clube' en el partido 6 - 1 Eagles Czempiń Alineación oficial del equipo 'Eagles Czempiń' en el partido
Tiene mala suerte 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vionho Futebol Clube

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fidel Fernández-Savater ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Futebol es posava per davant 1 a 0.
  • 120 Minuto 49 (Gol de falta): Horaţiu Zuca va donar a Futebol un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Padial es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Futebol va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pepe Soto Camino va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Raúl Cenador arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Raúl Cenador va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Futebol.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Fidel Fernández-Savater va sorprendre Bolesław Jacewicz amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Carlos Baraja de Futebol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 44 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Pablo Padial va ajudar molt al Futebol. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

Eagles Czempiń

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Futebol. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dominik Mrudziok la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Czempiń es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Dominik Mrudziok va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Till Denkinger de Czempiń va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aureliusz Dynak de Czempiń la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.