Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730964048

Amistoso (Int., RC) 730964048 Información oficial sobre el partido 730964048 en Hattrick

10.04.2024 22:00:00

FC DATEX Alineación oficial del equipo 'FC DATEX' en el partido 8 - 0 Chiriwilly FC Alineación oficial del equipo 'Chiriwilly FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC DATEX Alineación oficial del equipo 'FC DATEX' en el partido 9 - 0 Chiriwilly FC Alineación oficial del equipo 'Chiriwilly FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC DATEX

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a FC DATEX va ser Johann Flyvbjerg.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FC DATEX a 2 - 0. Cornel Thaler va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Jorge Luis Camoens va augmentar l'avantatge de FC DATEX a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): FC DATEX va augmentar la diferència quan Nestor Suetnov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FC DATEX van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tim Behan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Väinämö Kuusikko es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 7 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del FC DATEX. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Tim Behan va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): FC DATEX va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Cornel Thaler. 8 - 0 a favor dels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Botond Hegyi de FC DATEX es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joža Knjaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Chiriwilly FC

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Dalibor Šenk va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter David Paz no es va rendir i va fer unes grans aturades.