Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963915

Amistoso 730963915 Información oficial sobre el partido 730963915 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Recreo Alineación oficial del equipo 'Recreo' en el partido 2 - 2 Bald&Bankrupt Alineación oficial del equipo 'Bald&Bankrupt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recreo Alineación oficial del equipo 'Recreo' en el partido 2 - 0 Bald&Bankrupt Alineación oficial del equipo 'Bald&Bankrupt' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreo

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Justo Gijón arribés a peus de András Deszpoth, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Recreo el 1 - 1.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 78 gràcies a la jugada de Francisco José Sánchez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Bald&Bankrupt

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Ramón Barbat donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 en Miguel Meneses va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Txema Tenorio Tirado va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bald&Bankrupt que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Bald&Bankrupt van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Fernando Medel no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bald&Bankrupt Rafael Páramo Ortiz quasi marca al minut 64 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Casildo Baldriz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Rafael Páramo Ortiz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Medel.