Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963829

Amistoso (Int.) 730963829 Información oficial sobre el partido 730963829 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Greppioli United Alineación oficial del equipo 'Greppioli United' en el partido 2 - 5 Ossis Eleven Alineación oficial del equipo 'Ossis Eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Greppioli United Alineación oficial del equipo 'Greppioli United' en el partido 1 - 6 Ossis Eleven Alineación oficial del equipo 'Ossis Eleven' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Greppioli United

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stefano Carniani ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Greppioli es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Andrea Cattin es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roberto Innamorati estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gabriele Budicin, als 82 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Stefano Carniani de Greppioli va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ossis Eleven

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 40 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Tony Schmidradler marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Greppioli. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Horst Dominic Ungar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Eleven es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 50.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Sam ó Dochartaigh va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 1 - 3 per a Eleven.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Ralph Frühwirth de Eleven va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Büchi, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raphael Schickfus ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Büchi de Eleven amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Horst Dominic Ungar de Eleven es va guanyar la targeta groga merescudament.