Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963751

Amistoso (Int.) 730963751 Información oficial sobre el partido 730963751 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 4 - 1 The Clash Alineación oficial del equipo 'The Clash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 2 - 1 The Clash Alineación oficial del equipo 'The Clash' en el partido
Tiene suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torones

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Torones contenien la respiració mentre en Luis Desperes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Torones va ser Luis Desperes.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rică Ziman es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Als 73 minuts de joc, els nois de Torones van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Alfredo Ornelas augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Malo Cantor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Torones van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pascual Ruíz de Sajamondi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andreas Kernstock. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Andreas Kernstock va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

The Clash

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 35, Romet Kaalma va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Andres Allikas que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Reno Õismets de Clash va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.