Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963688

Amistoso (Int., RC) 730963688 Información oficial sobre el partido 730963688 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 2 - 0 Häffaklumps IF Alineación oficial del equipo 'Häffaklumps IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 7 - 0 Häffaklumps IF Alineación oficial del equipo 'Häffaklumps IF' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIMO CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vicente Luca de Tena de MIMO aconseguir un gol al minut 18 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MIMO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Quique Curucheta va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pablo Pascual, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Amaro Bouzo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jerzy Czuchaj va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Vicente Luca de Tena gairebé va marcar per a MIMO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Häffaklumps IF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Carlo Bussi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Häffaklumps que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El Häffaklumps va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Larry Mårtensson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.