Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963649

Amistoso (Int.) 730963649 Información oficial sobre el partido 730963649 en Hattrick

10.04.2024 17:20:00

Voetbalvanoranje Alineación oficial del equipo 'Voetbalvanoranje' en el partido 2 - 1 Sport iClub Alineación oficial del equipo 'Sport iClub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Voetbalvanoranje Alineación oficial del equipo 'Voetbalvanoranje' en el partido 3 - 1 Sport iClub Alineación oficial del equipo 'Sport iClub' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Voetbalvanoranje

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Oliver Colloredo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de VVO eren letals, i Oliver Colloredo va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oliver Colloredo va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Marcos Besonias va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jerôme Heistek! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): VVO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jerôme Heistek ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Frank Barendse va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Sport iClub

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Salvador Romero de iClub va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Raúl Lascano, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Luis Labadía va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 60, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tjakko Bessels va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): iClub va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan César Silva Mendoza va quedar-se sol davant el porter Tjakko Bessels, però aquest va poder aturar el xut.