Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963596

Amistoso (Int.) 730963596 Información oficial sobre el partido 730963596 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 1 - 0 Culés Alineación oficial del equipo 'Culés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 0 - 1 Culés Alineación oficial del equipo 'Culés' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD La Lagunilla

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lagunilla. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Adrià Torró xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Lagunilla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Carlos Saenz Romero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Lagunilla va estar a punt d'arribar en un córner. En Pepito Varas va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lagunilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Furundarena va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fernando Cata, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xavier Asensi de Lagunilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Culés

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Claudio Pranger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Dan Defaut hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Guy Biglin havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Godot Weilbächler va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Juljonas Sereckis, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Viktor Bangeter de Culés es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Viktor Bangeter va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claudio Pranger de Culés va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.