Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963593

Amistoso (Int., RC) 730963593 Información oficial sobre el partido 730963593 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 5 - 2 Marlpit Mercenaries Alineación oficial del equipo 'Marlpit Mercenaries' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 3 - 0 Marlpit Mercenaries Alineación oficial del equipo 'Marlpit Mercenaries' en el partido
Tiene suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic ceferino

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): a.ceferino s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Quentin Françoise per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 21 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Sergio Manzaneda va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 21 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de a.ceferino al minut 51, que va llançar ajustat al pal en Sergio Manzaneda. 3 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): a.ceferino va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Toribio Saíñas va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Gonzalo Ichaso de a.ceferino va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Polán, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Enzo Francia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Allen Kauser al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gonzalo Polán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Marlpit Mercenaries

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Houshang Mazra'e Farahani va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Rudy Manley la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 150 Minuto 79 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Nikos Michaleas va reduir les distàncies per al Mercs amb un bon llançament de falta al minut 79. 4 a 2 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Mercs van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Nikos Michaleas des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Houshang Mazra'e Farahani.