Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730963015

Amistoso (Int.) 730963015 Información oficial sobre el partido 730963015 en Hattrick

09.04.2024 20:20:00

Myrskyluodon Pallo Alineación oficial del equipo 'Myrskyluodon Pallo' en el partido 2 - 3 Ángeles del infierno Alineación oficial del equipo 'Ángeles del infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Myrskyluodon Pallo Alineación oficial del equipo 'Myrskyluodon Pallo' en el partido 2 - 0 Ángeles del infierno Alineación oficial del equipo 'Ángeles del infierno' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Myrskyluodon Pallo

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Mikael Luodemaa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Myrskyluodon.
  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Tuomas Isometsä de Myrskyluodon, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Myrskyluodon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Kemal Özerdinç va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 235 Minuto 63 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Mikael Luodemaa, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tuomas Isometsä de Myrskyluodon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ángeles del infierno

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Myrskyluodon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eckfried Ingelbach la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del infierno es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 5.
  • 164 Minuto 55 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En 刘 (Liu) 启东 (Qidong) va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 90, quan Gaxen Zahonero va posar els visitants infierno per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Gaxen Zahonero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.