Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730962900

Amistoso 730962900 Información oficial sobre el partido 730962900 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Cantabria Warriors Alineación oficial del equipo 'Cantabria Warriors' en el partido 0 - 3 New Bergara Alineación oficial del equipo 'New Bergara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cantabria Warriors Alineación oficial del equipo 'Cantabria Warriors' en el partido 0 - 2 New Bergara Alineación oficial del equipo 'New Bergara' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantabria Warriors

New Bergara

Goles Goles

  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Bergara va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Alejandro Rincón va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Stieg Duysens la va rematar Patrik Draklius amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bergara el 0 - 2.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Bergara va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Alejandro Rincón va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Patricio José Sotelo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Patrik Draklius no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Crespo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): David Bellón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Patricio José Sotelo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos Crespo de Bergara va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Angelo Diddi de Bergara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.