Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730962365

Amistoso (Int., RC) 730962365 Información oficial sobre el partido 730962365 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Real Akra Leuka C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Akra Leuka C.F.' en el partido 3 - 0 Victoria Templin Alineación oficial del equipo 'Victoria Templin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Akra Leuka C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Akra Leuka C.F.' en el partido 3 - 0 Victoria Templin Alineación oficial del equipo 'Victoria Templin' en el partido
Tiene un resultado normal 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Akra Leuka C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacio Gómez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): RAL va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Benjamí Gallart va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Benjamí Gallart va anar directament als peus de Sebastián Furundarena que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): RAL per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Ignacio Gómez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Louis Willmann va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): RAL va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Sebastián Furundarena va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Benjamí Gallart va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RAL.

Victoria Templin

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Victoria Hans-Walter Dasch quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Klaus-Günther Lüneburger l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Victoria va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hans-Walter Dasch, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Constantin Blaimer després que el jugador de Victoria li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Joakim Buseck de Victoria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.