Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730962354

Amistoso (Int.) 730962354 Información oficial sobre el partido 730962354 en Hattrick

10.04.2024 21:55:00

Project XXIII Alineación oficial del equipo 'Project XXIII' en el partido 3 - 2 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
3 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
1 / 5 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
2 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
69 % Posesión 45' 31 %
64 % Posesión 90' 36 %
Normal Táctica Normal
Project XXIII Alineación oficial del equipo 'Project XXIII' en el partido 3 - 2 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Project XXIII Alineación oficial del equipo 'Project XXIII' en el partido 9 - 0 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
Está más tieso que su rival 8.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Project XXIII

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Project s'esgargamellaven dempeus per esperonar Yvan Schlumpf que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Deshan De Zoysa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Project.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fulvio Laenzlinger de Project aconseguir un gol al minut 72 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juliusz Baj va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Carlos Villagómez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Project va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Bosso Ottemöller va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Domingos Serrote va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Project se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Peter Stolz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Villagómez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Domingos Serrote, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

A.D.N. Pirineos

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stig Aagaard quedar desmarcat i marcar per a Pirineos al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Ignacio Gelabert entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pirineos, un peu providencial d'en Gabriel Ilarraza va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Stig Aagaard no va ser aprofitada per en Lesar Eroğlu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Ilarraza.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Román Diosdat de Pirineos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.