Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730962227

Amistoso (Int.) 730962227 Información oficial sobre el partido 730962227 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

AC Real Vicenza Alineación oficial del equipo 'AC Real Vicenza' en el partido 0 - 8 Nippes Boys Alineación oficial del equipo 'Nippes Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AC Real Vicenza Alineación oficial del equipo 'AC Real Vicenza' en el partido 0 - 5 Nippes Boys Alineación oficial del equipo 'Nippes Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Real Vicenza

Nippes Boys

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jacques Lapres va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, 裕章 (Hiroaki) 土橋 (Tsuchihashi) va augmentar l'avantatge de Nippes a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Be Peng de Nippes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, Nippes va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Be Peng.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jonel Durosier, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Nippes l'avantatge per 0 - 6. Samuel Saint-Ange en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el Nippes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Daniel Mehu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 7.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Nippes va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jacques Lapres, amb un xut sec des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonel Durosier de Nippes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.