Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961884

Amistoso (Int., RC) 730961884 Información oficial sobre el partido 730961884 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 1 - 5 Awendżersi Alineación oficial del equipo 'Awendżersi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 0 - 6 Awendżersi Alineación oficial del equipo 'Awendżersi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los sol_fa_mi_das

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de José Acheros, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Ballester de sol_fa_mi_das va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Awendżersi

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 14. L'anotador per Awendżersi va ser Hennadii Horunzhyi, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): El Awendżersi era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cezary Tetzlaff va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alexander Zlatkov va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Damian Szylar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 1 - 4 per a Awendżersi.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Krzysztof Żurek, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Alexander Zlatkov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Álvaro Oliergues, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hennadii Horunzhyi de Awendżersi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Hennadii Horunzhyi se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Krzysztof Żurek de Awendżersi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.