Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961807

Amistoso (Int.) 730961807 Información oficial sobre el partido 730961807 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 4 - 3 Freestylers United Alineación oficial del equipo 'Freestylers United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 7 - 1 Freestylers United Alineación oficial del equipo 'Freestylers United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza c

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Antonio Navarro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Plaza se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Antonio Brandi igualava per Plaza en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Corria el minut 71, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Plaza s'avançava en el marcador després que en Antonio Ricart xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Freestylers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Brandi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Plaza es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Piotr Szczubiał! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Ingold Güldene una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Abdullateef Osama Al-Qarwashy va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Piotr Szczubiał hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antonio Brandi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Ignasi Duarri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abdullateef Osama Al-Qarwashy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Antonio Ricart es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Navarro de Plaza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Freestylers United

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): 阮 (Ruan) 云新 (Yunxin) va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Andre Schnetzer, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en 阮 (Ruan) 云新 (Yunxin) va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de 阮 (Ruan) 云新 (Yunxin) va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Freestylers va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 89.