Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961608

Amistoso (Int.) 730961608 Información oficial sobre el partido 730961608 en Hattrick

09.04.2024 20:45:00

Quentrum Rrogozhina Alineación oficial del equipo 'Quentrum Rrogozhina' en el partido 2 - 2 Sporting de Malaka. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Malaka.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Quentrum Rrogozhina Alineación oficial del equipo 'Quentrum Rrogozhina' en el partido 3 - 0 Sporting de Malaka. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Malaka.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quentrum Rrogozhina

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 26, Gaweł Olszowy de Rrogozhina empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Passat el minut 62 de joc, Gaweł Olszowy facilitava les coses al Rrogozhina amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Khaled Ben Azzouz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Khaled Ben Azzouz hauria d'haver estat gol al minut 23 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Rrogozhina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Khaled Ben Azzouz en un 1 contra 1 amb el porter Steinar Kalleberg, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Rrogozhina va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Khaled Ben Azzouz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Renis Mulleti va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Steinar Kalleberg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Rrogozhina va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Elson Toska va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Steinar Kalleberg.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Santiago Hernán Noce va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rrogozhina se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Sporting de Malaka.

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eros Grande es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Vicent Almogàver va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Malaka, José Estébanez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.