Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961473

Amistoso (Int.) 730961473 Información oficial sobre el partido 730961473 en Hattrick

09.04.2024 18:30:00

SV Treffsicher Babelsberg Alineación oficial del equipo 'SV Treffsicher Babelsberg' en el partido 5 - 1 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
SV Treffsicher Babelsberg Alineación oficial del equipo 'SV Treffsicher Babelsberg' en el partido 10 - 0 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Treffsicher Babelsberg

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Berndt Frömberg ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Treffsicher es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Manuel Tuchny va donar a Treffsicher un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Treffsicher a 3 - 1. Amilcare Lecca va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dominik in der Wiesche, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Treffsicher.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Treffsicher va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dominik in der Wiesche, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Treffsicher van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Berndt Frömberg, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Treffsicher va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cristoph Lachner-Suyer en un 1 contra 1 amb el porter 方 (Fang) 翊敬 (Yijing), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Berndt Frömberg de Treffsicher va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastian Malibas de Treffsicher es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sebastian Malibas de Treffsicher per doble groga al minut 73.

sweet amber

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 28. L'anotador per sweet va ser Lisard 'Ofendidito' Tenas, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Lisard 'Ofendidito' Tenas va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sweet que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Onésimo Villegas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.