Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961262

Amistoso (Int.) 730961262 Información oficial sobre el partido 730961262 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

FC×Bramki Alineación oficial del equipo 'FC×Bramki' en el partido 6 - 1 1. FC Loitz Alineación oficial del equipo '1. FC Loitz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC×Bramki Alineación oficial del equipo 'FC×Bramki' en el partido 2 - 0 1. FC Loitz Alineación oficial del equipo '1. FC Loitz' en el partido
Tiene mucha potra 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC×Bramki

Goles Goles

  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Edmund Wajrak es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Claus Hagenaar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de FC×Bramki, Kolviður Sigurþórsson, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FC×Bramki va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kolviður Sigurþórsson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Loitz. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kolviður Sigurþórsson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del FC×Bramki es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 36.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): FC×Bramki va aconseguir el 6 - 0 quan Przemysław Naczelny va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kolviður Sigurþórsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kolviður Sigurþórsson per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rudolf Ploder va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Claus Hagenaar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jarosław Tafelski de FC×Bramki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

1. FC Loitz

Goles Goles

  • 109 Minuto 9 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Marc Étienne Glatt va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Kolviður Sigurþórsson va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El contraatac de Loitz va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Niklas Waggershausen va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 6 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Loitz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Phil Animashaun, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Phil Animashaun va entorpir al marcador d'en Timm Göppert per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Fredl Plocki de Loitz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.