Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961117

Amistoso (Int., RC) 730961117 Información oficial sobre el partido 730961117 en Hattrick

10.04.2024 10:50:00

hirnschnegg fc Alineación oficial del equipo 'hirnschnegg fc' en el partido 1 - 3 Belvís C.F. Alineación oficial del equipo 'Belvís C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
hirnschnegg fc Alineación oficial del equipo 'hirnschnegg fc' en el partido 1 - 5 Belvís C.F. Alineación oficial del equipo 'Belvís C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hirnschnegg fc

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Steffen Zenin, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a hirnschnegg.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michi Lambrigger va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant José Miguel Blanco Valdés va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El hirnschnegg va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Timon Hannes Balsiger va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Romano Rothgeb de hirnschnegg va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Belvís C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Dimos Xarchakos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Belvís, un peu providencial d'en Linus Spanning va situar el 0-1 al panell digital.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al 27 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Belvís augmentar el seu avantatge en el marcador, després que David Horachita es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aronne Bitta de Belvís l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Belvís va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ian Eggerschwiler va desviar el xut final de Aronne Bitta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Mateos després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ian Eggerschwiler va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felip Reus. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.